• Atoomweg 6b, Groningen
WordPress hosting: -
-

Aansluitend op de behoefte bij mijn klanten aan veilige, beheerde hosting gespecialiseerd in WordPress heb ik hiervoor een mooi aanbod ontwikkeld in samenwerking met pta-security.nl.

Het belangrijkste element in mijn gespecialiseerde WordPress hosting is dat ik alle plugin en WordPress updates op wekelijkse basis voor je verzorg. Mocht er iets misgaan met een update draai ik dit terug. Daarnaast hou ik ook de uptime in de gaten, en zit er 24/7 monitoring op de website zodat ik het direct weet als de site down is of gehackt o.i.d.

Het bijhouden van plugins is met name belangrijk omdat daardoor de kans op hacks die plugin kwetsbaarheden gebruiken aanzienlijk verminderd wordt, wat eigenlijk de meest voorkomende hack is.

Verder kan je natuurlijk altijd bij me terecht voor vragen omtrent WordPress.
Even op een rijtje:
 • E-mail (onbeperkt aantal accounts)
 • Onbeperkt dataverkeer

  Geen limiet aan je dataverkeer (op basis van Fair Use Policy)

 • Standaard 1 Gb aan webruimte op zeer snelle SSD schijven

  Extra webruimte wordt naar gebruik doorberekend

 • Hosting in het datacenter van euNetworks te Amsterdam

  Dit datacenter heeft de hoogste (Tier 3) betrouwbaarheidsclassificatie en is ISO27001 gecertificeerd. Door de meervoudige internet aansluitingen blijft uw website ook bij grotere storingen met internet bereikbaar

 • 7×24 uur monitoring
  De beschikbaarheid van ons hosting platform wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden zodat er onmiddellijk ingegrepen kan worden als er iets fout gaat

  Standaard premium beveiliging

 • Standaard updates
  Standaard worden alle updates voor de gebruikte software geïnstalleerd zodat uw website altijd up-to-date is en niet gehackt kan worden vanwege ontbrekende updates.
 • Back-up in een tweede datacenter
  Van uw website wordt dagelijks (2 dagen bewaard) en maandelijks (3 maanden bewaard) automatisch een back-up gemaakt in een tweede datacenter zodat uw website ook bij calamiteiten of menselijke fouten snel weer online is. Heb je per ongeluk iets verwijderd? Geen probleem! Door de automatische back-up kunnen we eenvoudig en snel de gewenste bestanden terugzetten.
 • Standaard beveiligingssoftware
  Standaard wordt specifiek voor WordPress ontwikkelde beveiligingssoftware geïnstalleerd en geconfigureerd om uw website beter bestand te maken tegen hackers.
 • Standaard firewall en scanning op virussen, malware en inbraak pogingen
  Uw website wordt standaard beveiligd door een firewall die o.a. de meeste inbraakpogingen detecteert en blokkeert. Daarnaast wordt uw website standaard gescand op virussen en malafide software zodat we snel op de hoogte zijn als uw website toch misbruikt mocht worden door hackers.

Bekijk ook: