• Atoomweg 6b, Groningen
Sociaal platform met WordPress: Bouw snel je eigen sociale netwerk
Je eigen sociale platform, volledige customizable

Met WordPress kan je modulair een sociaal platform opzetten. Mijn favoriete gereedschap hiervoor is Ultimate Member, waarmee je in korte tijd mooie platformen kan opzetten. Omdat het goed is gebouwd is het eenvoudig om hier op een goede manier maatwerk op uit te voeren.

Bijvoorbeeld ikonderneemhet.nl en ondernemersacademiegroningen.nl zijn gebaseerd op dit framework.

Voor dit framework is een groot aantal add-ons beschikbaar, waardoor je enorm op ontwikkelwerk bespaart. Dingen die standaard in het pakket zitten zijn inloggen met Facebook, Google Plus, LinkedIn en andere netwerken, private messaging, een activity feed zodat gebruikers berichten kunnen plaatsen bij zichzelf en elkaar, integraties met Woocommerce (shop), bbPress (forums) en meer. Eigen add-ons die ik hiervoor gebouwd heb zijn de mogelijkheid om gebruikers te taggen, UM Tagging, en email alerts zodat gebruikers bij berichten, likes en comments gemaild worden, UM mail alerts. 

Met UM New Members, een gratis plugin, kan je eenvoudig een widget toevoegen waarin je de laatste aangemelde leden toont.

Wil jij ook de verbinding gaan maken tussen de verschillend leden van je doelgroep? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk ook: