• Atoomweg 6b, Groningen
SEO: Gevonden worden op Google
Hoger in Google = Meer omzet
seo/zoekmachine optimalisatie door goede inhoud

Je hebt een website niet voor niets. Het is de bedoeling dat er mensen op je site gaan kijken welke leuke producten of diensten je te bieden hebt. En daarvoor moet je gevonden worden in Google. Daarvoor heb je SEO nodig: search engine optimization (zoekmachine optimalisatie in het Nederlands).

Nog altijd denken veel mensen dat je hiervoor vooral links naar je sites moet maken. Alhoewel dat nog steeds belangrijk is voor je ranking (je positie in de zoekresultaten) kijkt Google tegenwoordig steeds meer naar de inhoud van je site (is het interessant voor een gebruiker), of je website responsive is (goed weergegeven wordt op verschillene apparaten), en hoe actief je bent op de social media. Voor een checklist om je site zelf te optimaliseren, lees het naslag werk zoekmachine optimalisatie (SEO), een overzicht.

Mijn SEO aanbod

Uiteraard nemen we graag het werk voor je uit handen. Wat kunnen we voor je doen?

  • Een SEO scan

    We onderzoeken tot in detail je website en geven een gedetailleerd rapport met tips en aanbevelingen. Als je helemaal geen gedoe wilt voeren we de aanbevelingen ook voor je uit. Je website wordt geoptimaliseerd, teksten herschreven, met linkbuilding worden er extra links naar je site verzorgd en eventueel een social media campagne gestart.

  • Workshop SEO voor Wordpress

    In deze workshop leer je hoe je onderwerpen bedenkt, en hoe je het beste je artikelen kan opbouwen om goed te scoren in Google. Verder leer je optimaal gebruik te maken van de middelen die WordPress je biedt.

 

Bekijk ook: